Testet e BKH/ Me shkrim dhe në dy grupe, kualifikohen 192 kandidatë

200 nga 424 kandidatë të kualifikuar për në fazën e dytë të vlerësimit për t’u bërë pjesë e Byrosë Kombëtare të Hetimit kanë zhvilluar provimin logjik prej 30 pyetjesh, paraditen e kësaj të mërkure në ambientet e Pallatit të Kongreseve.