Testet e qeverisë, Dervishi: Opinioni publik shumë i rëndësishëm, në verë komentuam 3 javë Goran Bregoviçin

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 11:20

Testet e qeverisë, Dervishi: Opinioni publik shumë i rëndësishëm, në verë komentuam 3 javë Goran Bregoviçin

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 11:20

Analisti Lutfi Dervishi, në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, komentoi nismat e qeverisë dhe paralajmërimet për krizë energjetike apo rritje çmimesh. Ai u shpreh se, në demokraci ka të bëjë shumë opinioni publik, me çfarë ushqehet opinioni publik.

Testet e qeverisë, Dervishi: Opinioni publik shumë i rëndësishëm, në verë komentuam 3 javë Goran Bregoviçin

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 11:20

Analisti Lutfi Dervishi, në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, komentoi nismat e qeverisë dhe paralajmërimet për krizë energjetike apo rritje çmimesh. Ai u shpreh se, në demokraci ka të bëjë shumë opinioni publik, me çfarë ushqehet opinioni publik.