Testi i drogës në Polici, burime: 11 efektivë përdorues droge nga 6 komisariate në Tiranë

Publikuar më: 6/12/2021, ora 09:46

Testi i drogës në Polici, burime: 11 efektivë përdorues droge nga 6 komisariate në Tiranë

Publikuar më: 6/12/2021, ora 09:46

Punonjësit e Policisë së Shtetit po i nënshtrohen testit të drogës pas urdhrit të firmosur nga drejtori i përgjithshëm Gledis Nano. Sipas burimeve nga 6 komisariate në Tiranë, 11 efektivë policie kanë rezultuar përdorues droge, por ende nuk ka konfirmim zyrtar. Të parët që iu nënshtruan analizave ishin efektivat e policisë se 6 komisariateve në kryeqytet dhe ato të Shkodrës e Pukës, ndërkohë që testit, do t'i nënshtrohen edhe drejtuesit e të gjithë sektorëve të rendit. Për punonjësit që rezultojnë përdorues, do të merret masa e përjashtimit nga radhët e uniformave blu.

Testi i drogës në Polici, burime: 11 efektivë përdorues droge nga 6 komisariate në Tiranë

Publikuar më: 6/12/2021, ora 09:46

Punonjësit e Policisë së Shtetit po i nënshtrohen testit të drogës pas urdhrit të firmosur nga drejtori i përgjithshëm Gledis Nano. Sipas burimeve nga 6 komisariate në Tiranë, 11 efektivë policie kanë rezultuar përdorues droge, por ende nuk ka konfirmim zyrtar. Të parët që iu nënshtruan analizave ishin efektivat e policisë se 6 komisariateve në kryeqytet dhe ato të Shkodrës e Pukës, ndërkohë që testit, do t'i nënshtrohen edhe drejtuesit e të gjithë sektorëve të rendit. Për punonjësit që rezultojnë përdorues, do të merret masa e përjashtimit nga radhët e uniformave blu.