Testi i drogës, rriten numrat e përdoruesve në radhët e policisë

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 15:37

Testi i drogës, rriten numrat e përdoruesve në radhët e policisë

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 15:37

Rreth 100 efektivë të 6 komisariateve të Tiranës i janë nënshtruar deri më tani testit të drogës ndërsa burime pranë A2 CNN thonë jo zyrtarisht se 20 prej tyre kanë rezultuar pozitivë. Disa prej efektivëve mësohet se e kanë kontestuar përgjigjën e dhënë me arsyetimin se mund të jëtënjë gabim i laboratorit privat në kryerjen e ekzaminimeve. Diçka e tillë është bërë dhe për shkak të moshës se efektivëve të cilët janë mbi të 50-tat dhe sipas tyre nuk mund të jenë përdorues të lëndëve narkotike.

Testi i drogës, rriten numrat e përdoruesve në radhët e policisë

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 15:37

Rreth 100 efektivë të 6 komisariateve të Tiranës i janë nënshtruar deri më tani testit të drogës ndërsa burime pranë A2 CNN thonë jo zyrtarisht se 20 prej tyre kanë rezultuar pozitivë. Disa prej efektivëve mësohet se e kanë kontestuar përgjigjën e dhënë me arsyetimin se mund të jëtënjë gabim i laboratorit privat në kryerjen e ekzaminimeve. Diçka e tillë është bërë dhe për shkak të moshës se efektivëve të cilët janë mbi të 50-tat dhe sipas tyre nuk mund të jenë përdorues të lëndëve narkotike.