Testohet votimi elektronik, Celibashi: Procesi i thjeshtë për të gjithë votuesit

Nisi testimi i projektit pilot që pritet të mundësojë votimin dhe numërimin elektronik në njësinë numër 10 në Tiranë për zgjedhjet e 25 prillit.