Tetori i librit, një muaj me takime letrare dhe në shërbim të bibliotekave në rrethe

Publikuar më: 4/10/2022, ora 16:25

Tetori i librit, një muaj me takime letrare dhe në shërbim të bibliotekave në rrethe

Publikuar më: 4/10/2022, ora 16:25

Prej një dekade tetori i dedikohet librit dhe leximit. Këtë vit nën sloganin libri afron botën, autorët do të takojnë lexuesin në takimet letrare.

Tetori i librit, një muaj me takime letrare dhe në shërbim të bibliotekave në rrethe

Publikuar më: 4/10/2022, ora 16:25

Prej një dekade tetori i dedikohet librit dhe leximit. Këtë vit nën sloganin libri afron botën, autorët do të takojnë lexuesin në takimet letrare.