Teuta e re, talent dhe entuziazëm

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:58

Teuta e re, talent dhe entuziazëm

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:58

Një skuadër e ndërtuar me djem të rinj, premtues për të ardhmen dhe që ja dinë vlerën fanellës që mbajnë veshur. Është kjo filozofia e re e skuadrës së Teutës, ekipit kampion të Shqipërisë dy vite më parë. Atëherë kur dukej se thuajse e pamundur, ata ja dolën të rikthenin një trofe në shtëpi që kishin plot 27 vite që e prisnin. Sot edhe pse jemi në një situatë tjetër, diçka nuk ndryshon asnjëherë, dëshira dhe ambiciet që këta djem kanë për të fituar gjithçka!

Teuta e re, talent dhe entuziazëm

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:58

Një skuadër e ndërtuar me djem të rinj, premtues për të ardhmen dhe që ja dinë vlerën fanellës që mbajnë veshur. Është kjo filozofia e re e skuadrës së Teutës, ekipit kampion të Shqipërisë dy vite më parë. Atëherë kur dukej se thuajse e pamundur, ata ja dolën të rikthenin një trofe në shtëpi që kishin plot 27 vite që e prisnin. Sot edhe pse jemi në një situatë tjetër, diçka nuk ndryshon asnjëherë, dëshira dhe ambiciet që këta djem kanë për të fituar gjithçka!