Teuta, pa rivalë. Kampione në pingpong për të dhjetin vit radhazi

Publikuar më: 29/5/2022, ora 12:50

Teuta, pa rivalë. Kampione në pingpong për të dhjetin vit radhazi

Publikuar më: 29/5/2022, ora 12:50

Teuta shpallet kampione në ping pong për të dhjetin vit radhazi. Vajzat durrsake treguan dhe një herë se nuk njohin rivalë në Shqipëri, por synimet dhe pritshmëritë e tyre janë në arenën evropiane.

Teuta, pa rivalë. Kampione në pingpong për të dhjetin vit radhazi

Publikuar më: 29/5/2022, ora 12:50

Teuta shpallet kampione në ping pong për të dhjetin vit radhazi. Vajzat durrsake treguan dhe një herë se nuk njohin rivalë në Shqipëri, por synimet dhe pritshmëritë e tyre janë në arenën evropiane.