Thaçi në Hagë: Deklarohem i pafajshëm për të gjitha pikat e akuzës

“Akuza është krejt e paqëndrueshme. Deklarohem i pafajshëm për të gjitha pikat e akuzës si të paqëndrueshme”. Hashim Thaçi në Gjykatën Speciale në Hagë.

Ku janë pretendimet për vjedhje të organeve njerëzore dhe historia e shtëpisë së verdhë, e cila ishte kaq e rëndësishme në krijimin e kësaj gjykate? U çudita kur erdha në këtë dhomë dhe e shoh me pranga. Është për të ardhur turp. Ju nuk jeni organ ndëshkimi. Besoj që është kështu dhe të mos e ulni dinjitetin e një personi deri në këtë pikë”. David Hooper, avokat i Hashim Thaçit.