Thaçi: Të krijohet qeveria. Walker: Kosova ka humbur 100 ditë – A2

Thaçi: Të krijohet qeveria. Walker: Kosova ka humbur 100 ditë

Qytetarët e Kosovës dhe partnerët ndërkombëtarë po presin themelimin e institucioneve, tha të dielën presidenti Hashim Thaçi. Pas takimit të zhvilluar me ish-ambasadorin e misionit të OSBE-së në Kosovë, Thaçi i kërkoi kreut të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, të pranojë ose refuzojë mandatin për krijimin e qeverisë, pasi siç tha ai, e kishte emëruar atë si kandidat për kryeministër të ardhshëm.