Thaçi: Ujdia të arrihet këtë vit. Vucic: Më keq se ferri – A2

Thaçi: Ujdia të arrihet këtë vit. Vucic: Më keq se ferri

Media ndërkombëtare Bloomberg bëri bashkë presidentët Hashim Thaçi dhe Aleksandër Vucic, edhe pse virtualisht. Në dy artikuj të ndryshëm ata folën për marrëveshjen e normalizimit të marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë.