”Themelimi i Asociacionit, pa parakushte’’, BE: Zbatimi i marrëveshjes të nisë pa vonesa të reja

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:17

”Themelimi i Asociacionit, pa parakushte’’, BE: Zbatimi i marrëveshjes të nisë pa vonesa të reja

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:17

Bashkimi Europian bën thirrje që puna për formimin e asociacionit të komunave me shumicë serbe të nisë pa vonesa dhe parakushte. Pas një takimi me ministrat e jashtëm, përfaqësuesi i lartë Borrell, kërkoi nisjen e zbatimit të marrëveshjes për normalizim dhe me shumë angazhim për zbutjen e tensioneve në veri. Përveç Kosovës, nuk ja kurseu kritikat as Serbisë.

”Themelimi i Asociacionit, pa parakushte’’, BE: Zbatimi i marrëveshjes të nisë pa vonesa të reja

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:17

Bashkimi Europian bën thirrje që puna për formimin e asociacionit të komunave me shumicë serbe të nisë pa vonesa dhe parakushte. Pas një takimi me ministrat e jashtëm, përfaqësuesi i lartë Borrell, kërkoi nisjen e zbatimit të marrëveshjes për normalizim dhe me shumë angazhim për zbutjen e tensioneve në veri. Përveç Kosovës, nuk ja kurseu kritikat as Serbisë.