Thesaret kulturore dhe historike, vizitorët rizbulojnë lashtësinë

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, ishte e ftuar në Dita Jonë për të folur për disa nga pikat më të rëndësishme arkeologjike dhe kulturore të vendit tonë. Turizmi këtë vit është kryesisht i brendshëm, por si po i presin udhëtarët shqiptarë këto vende të mrekullueshme?