“Thikë me dy presa”, pandemia po pasuron farmacitë, por po “rrënon” qytetarët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:52

“Thikë me dy presa”, pandemia po pasuron farmacitë, por po “rrënon” qytetarët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:52

Si kurrë më parë në histori, Covid-19 ka kthyer vëmendjen e të gjithëve drejt shëndetit. Emergjenca shëndetësore, në një popullsi në plakje e me sëmundshmëri në rritje po rezulton si “koha e artë” për farmaceutikën dhe zinxhirët e saj. Nga ana tjetër, kostot e larta po boshatisin xhepat e varfër të shqiptarëve, sidomos pensionistëve.

“Thikë me dy presa”, pandemia po pasuron farmacitë, por po “rrënon” qytetarët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:52

Si kurrë më parë në histori, Covid-19 ka kthyer vëmendjen e të gjithëve drejt shëndetit. Emergjenca shëndetësore, në një popullsi në plakje e me sëmundshmëri në rritje po rezulton si “koha e artë” për farmaceutikën dhe zinxhirët e saj. Nga ana tjetër, kostot e larta po boshatisin xhepat e varfër të shqiptarëve, sidomos pensionistëve.