Thirrja artistike e studentëve, drejtësia, korrupsioni, vota dhe vendimmarrja në telajo

Publikuar më: 11/5/2023, ora 16:55

Thirrja artistike e studentëve, drejtësia, korrupsioni, vota dhe vendimmarrja në telajo

Publikuar më: 11/5/2023, ora 16:55

Një dorë e fshehur nën një portret në hije që premton para për të arritur qëllimin e vet, është vetëm një nga imazhet që gjejmë në galerinë kalo, ku 15 të rinj ekspozojnë në emër të drejtësisë.

Thirrja artistike e studentëve, drejtësia, korrupsioni, vota dhe vendimmarrja në telajo

Publikuar më: 11/5/2023, ora 16:55

Një dorë e fshehur nën një portret në hije që premton para për të arritur qëllimin e vet, është vetëm një nga imazhet që gjejmë në galerinë kalo, ku 15 të rinj ekspozojnë në emër të drejtësisë.