Thirrja e Kuvendit Kombëtar, thellohet përplasja statutore mes foltores dhe PD zyrtare

Publikuar më: 11/11/2021, ora 19:25

Thirrja e Kuvendit Kombëtar, thellohet përplasja statutore mes foltores dhe PD zyrtare

Publikuar më: 11/11/2021, ora 19:25

Deklaratat e kryetarit të PD Lulzim Basha për puç brenda mureve të Selisë Blu morën përgjigjen e anëtarit të kryesisë Gent Strazimirit, i cili është mes mbështetësve të foltores së Sali Berishës.

Thirrja e Kuvendit Kombëtar, thellohet përplasja statutore mes foltores dhe PD zyrtare

Publikuar më: 11/11/2021, ora 19:25

Deklaratat e kryetarit të PD Lulzim Basha për puç brenda mureve të Selisë Blu morën përgjigjen e anëtarit të kryesisë Gent Strazimirit, i cili është mes mbështetësve të foltores së Sali Berishës.