Thirrja e mjekut: Djali im është në shtrat edhe pse ka bërë 3 vaksina, Covid-19 nuk është gallatë, bëni kujdes

Publikuar më: 6/7/2022, ora 20:34

Thirrja e mjekut: Djali im është në shtrat edhe pse ka bërë 3 vaksina, Covid-19 nuk është gallatë, bëni kujdes

Publikuar më: 6/7/2022, ora 20:34

Mjeku Lajdon Shapo, i cili punon në Angli, u shpreh në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN se koronavirusi nuk duhet nënvlerësuar në këtë situatë ku jemi, por duhet të zbatohet mbajtja e maskave në ambiente të mbyllura dhe duhet të bëhet vaksina. Ai solli edhe një rast persona, teksa tregoi se djali i tij është në shtrat i infektuar edhe pse ka bërë 3 doza të vaksinave.

Thirrja e mjekut: Djali im është në shtrat edhe pse ka bërë 3 vaksina, Covid-19 nuk është gallatë, bëni kujdes

Publikuar më: 6/7/2022, ora 20:34

Mjeku Lajdon Shapo, i cili punon në Angli, u shpreh në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN se koronavirusi nuk duhet nënvlerësuar në këtë situatë ku jemi, por duhet të zbatohet mbajtja e maskave në ambiente të mbyllura dhe duhet të bëhet vaksina. Ai solli edhe një rast persona, teksa tregoi se djali i tij është në shtrat i infektuar edhe pse ka bërë 3 doza të vaksinave.