Thirrja e Ramës nga OKB: Kosova dhe Serbia të arrijnë marrëveshjen finale

Publikuar më: 24/9/2022, ora 19:48

Thirrja e Ramës nga OKB: Kosova dhe Serbia të arrijnë marrëveshjen finale

Publikuar më: 24/9/2022, ora 19:48

Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara i bëri edhe një herë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të lëvizin përtej ngërçit dhe të punojnë drejt një marrëveshjeje të mbështetur nga BE dhe SHBA. Gjatë fjalës së tij, kryeministri Edi Rama foli edhe për akuzat e vjetra të trafikut të organeve nga Dick Marty duke i konsideruar ato si manifest i propagandës mbarëbotërore kundër pavarësisë së Kosovës.

Thirrja e Ramës nga OKB: Kosova dhe Serbia të arrijnë marrëveshjen finale

Publikuar më: 24/9/2022, ora 19:48

Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara i bëri edhe një herë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të lëvizin përtej ngërçit dhe të punojnë drejt një marrëveshjeje të mbështetur nga BE dhe SHBA. Gjatë fjalës së tij, kryeministri Edi Rama foli edhe për akuzat e vjetra të trafikut të organeve nga Dick Marty duke i konsideruar ato si manifest i propagandës mbarëbotërore kundër pavarësisë së Kosovës.