Thirrja e Veliajt në prag të nisjes së shkollës: Shmangni trafikun, ecni në këmbë

Për të shmangur kaosin dhe trafikun e pritshëm ditën e parë të shkollës, Veliaj kërkoi që prindërit t’i shoqërojnë në këmbë ose me transport publik fëmijët e tyre. Ndërsa deklaroi masat e marra për qarkullimin e mjeteve.