Thirrja për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar, Kola: Përpjekje finale për të shkatërruar PD-në

Publikuar më: 25/10/2021, ora 21:09

Thirrja për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar, Kola: Përpjekje finale për të shkatërruar PD-në

Publikuar më: 25/10/2021, ora 21:09

Vehap Kola, anëtar i Këshillit Kombëtar të PD, i ftuar në Debat me Alba Alishanin, komentoi zhvillimet me të fundit në PD dhe thirrjet për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar.

Thirrja për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar, Kola: Përpjekje finale për të shkatërruar PD-në

Publikuar më: 25/10/2021, ora 21:09

Vehap Kola, anëtar i Këshillit Kombëtar të PD, i ftuar në Debat me Alba Alishanin, komentoi zhvillimet me të fundit në PD dhe thirrjet për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar.