Thirrjet për dorëheqje, Zaev: Një homoseksual nuk e rrëzon dot qeverinë – A2

Thirrjet për dorëheqje, Zaev: Një homoseksual nuk e rrëzon dot qeverinë

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, reagoi fuqishëm ndaj thirrjeve për dorëheqje. Ai distancon veten edhe njëherë nga çdo përfshirje e mundshme në rastin “Zhvatja” dhe nënvizoi se nuk do lejojë që dikush ta përfshijë atë në këtë çështje. Dukshëm i nxehur për polemikat që nxitën disa përgjime të publikuara nga një media italiane, Zaev përdori një retorikë mjaft të ashpër.