Thrilleri erotik i Laert Vasilit – A2

Thrilleri erotik i Laert Vasilit

Laert Vasili rrëfen për A2 CNN thrillerin erotik, “Kreditorët”. Sfida e përkthimit dhe ajo e aktorit në skenën teatrale, rikthen shfaqjen për publikun kryeqytetas. Në skenën e “ArTurbina”, aktorët dhe regjisorët gjejnë kushtet që i mungonin Teatri Kombëtar.