Tifozët holandezë i japin notën birrës shqiptare

Publikuar më: 24/5/2022, ora 13:36

Tifozët holandezë i japin notën birrës shqiptare

Publikuar më: 24/5/2022, ora 13:36

Tifozët e Romës dhe Feyenoord kanë nisur të vijnë në Tiranë që nga dita e djeshme.