Tifozët Kuqezi përgatiten për…koreografinë!

Fillimi i ndeshjes po afron, dhe tifozët nuk mbeten mbrapa.
Kush pikturon fytyrën me shqiponjën dykrenare, të tjerë përgatiten nën ritmin e tamburit.
Edhe pse nga Federata u fol për entuziazëm të vakët për ndeshjen kualifikuese ndaj Turqisë, atmosfera në Shkodër po ndizet.