Tifozët largohen nga Shqipëria, italianët dhe holandezët ndahen si miq

Publikuar më: 26/5/2022, ora 16:55

Tifozët largohen nga Shqipëria, italianët dhe holandezët ndahen si miq

Publikuar më: 26/5/2022, ora 16:55

Tifozët italianë dhe ata holandezë janë ndarë si miq nga Shqipëria pas finales së luajtur të Conference Ligue. Përtej rezultatit, ata kanë shijuar atmosferën në Tiranë dhe thonë se do ta shohin vendin tonë si destinacion pushimesh.

Tifozët largohen nga Shqipëria, italianët dhe holandezët ndahen si miq

Publikuar më: 26/5/2022, ora 16:55

Tifozët italianë dhe ata holandezë janë ndarë si miq nga Shqipëria pas finales së luajtur të Conference Ligue. Përtej rezultatit, ata kanë shijuar atmosferën në Tiranë dhe thonë se do ta shohin vendin tonë si destinacion pushimesh.