“Tirana Challenge”, kampi stërvitor në taekwondo bën bashkë të rinjtë e Ballkanit

Publikuar më: 27/2/2023, ora 12:48

“Tirana Challenge”, kampi stërvitor në taekwondo bën bashkë të rinjtë e Ballkanit

Publikuar më: 27/2/2023, ora 12:48

Për herë të parë në vendin tonë u zhvillua kampi i taekwondo që bëri bashkë sportistë nga 4 vende të ndryshme të rajonit. Greqia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Shqipëria u bënë bashkë në atë që quhej “Tirana Challenge”, një event që kishte për qëllim masivizimin e taekwondo-së. Në një nga palestrat në kryeqytet, 130 të rinj e të reja u stërvitën nga mjeshtrit e taekwondo-së si dhe shkëmbyen eksperiencat nga vendet e tyre.

“Tirana Challenge”, kampi stërvitor në taekwondo bën bashkë të rinjtë e Ballkanit

Publikuar më: 27/2/2023, ora 12:48

Për herë të parë në vendin tonë u zhvillua kampi i taekwondo që bëri bashkë sportistë nga 4 vende të ndryshme të rajonit. Greqia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Shqipëria u bënë bashkë në atë që quhej “Tirana Challenge”, një event që kishte për qëllim masivizimin e taekwondo-së. Në një nga palestrat në kryeqytet, 130 të rinj e të reja u stërvitën nga mjeshtrit e taekwondo-së si dhe shkëmbyen eksperiencat nga vendet e tyre.