“Tirana duket si vatër zjarri gjatë natës”, Bejtja: Ka nismë konkrete për fashën 700 kilovatë

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:26

“Tirana duket si vatër zjarri gjatë natës”, Bejtja: Ka nismë konkrete për fashën 700 kilovatë

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:26

I ftuar në A2 Business në A2 CNN, zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Ilir Bejtja, u shpreh se ka një plan konkret dhe qeveria është duke punuar për rritjen e çmimit të energjisë mbi fashën 700 kilovatë.

“Tirana duket si vatër zjarri gjatë natës”, Bejtja: Ka nismë konkrete për fashën 700 kilovatë

Publikuar më: 11/5/2022, ora 21:26

I ftuar në A2 Business në A2 CNN, zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Ilir Bejtja, u shpreh se ka një plan konkret dhe qeveria është duke punuar për rritjen e çmimit të energjisë mbi fashën 700 kilovatë.