Tirana e volejbollit gati për Europën

Publikuar më: 16/9/2022, ora 21:34

Tirana e volejbollit gati për Europën

Publikuar më: 16/9/2022, ora 21:34

Tirana e volejbollit të meshkujve është gati për Kupat e Europës. Pas si rikthyen titullin kampion në shtëpi pas 28 vitesh, kryeqytetasit kanë një tjetër detyrë dhe me të vështirë akoma, ndeshjet e Challange Cup, kompeticionit më të rëndësishëm për ta.

Tirana e volejbollit gati për Europën

Publikuar më: 16/9/2022, ora 21:34

Tirana e volejbollit të meshkujve është gati për Kupat e Europës. Pas si rikthyen titullin kampion në shtëpi pas 28 vitesh, kryeqytetasit kanë një tjetër detyrë dhe me të vështirë akoma, ndeshjet e Challange Cup, kompeticionit më të rëndësishëm për ta.