Tirana e zbrazët, viti 2021 vjen me lindjen e 3 foshnjeve

Mesnata e gjeti sheshin “Skënderbej” të zbrazët dhe pa atmosferën që sjellin njerëzit. Spektaklin e fishekzjarreve, këtë vit, Bashkia e Tiranës e zhvendosi në 12 njësitë administrative, që qytetarët të mundnin ta shihnin nga dritaret.

  • LAJMI I FUNDIT | Humb jetën një ushtar shqiptar në Afganistan
  • LAJMI I FUNDIT | Humb jetën një ushtar shqiptar në Afganistan
  • LAJMI I FUNDIT | Humb jetën një ushtar shqiptar në Afganistan