Tirana mes tymuesve kundër Ramës dhe kafeneve të mbushura plot

Kryeqyteti vazhdon jetën, edhe pse vijon protesta e opozitës përreth institucioneve kryesore të vendit.
Në pamjet e A2 CNN, paraqitet i dukshëm kontrasti midis thirrjeve antiqeveritare të protestuesve që marshojnë, dhe kafeneve të mbushur me qytetarë në dukje indiferentë.