Tirana, mësim me turne. Në rrethina mbyllen 24 shkolla – A2

Tirana, mësim me turne. Në rrethina mbyllen 24 shkolla

Duket se Tirana i është kthyer ritmit të saj, por kjo ende nuk ka ndodhur plotësisht. Me fillimin e shkollës në 16 shtator nis zhurma, trafiku dhe kaosi në rrugë. Pak ditë para nisjes së mësimit, kryetari i Bashkisë së Tiranës ka rikthyer urdhrin për ndalimin e lëvizjes së makinave që furnizojnë dyqanet nga ora 7 deri në orën 9 të mëngjesit.