Tirana-Partizani, përplasja klasike e kryeqytetit, “Të kuqtë” në kërkim të pikëve

Publikuar më: 25/10/2021, ora 19:31

Tirana-Partizani, përplasja klasike e kryeqytetit, “Të kuqtë” në kërkim të pikëve

Publikuar më: 25/10/2021, ora 19:31

Gazetari Erald Kodheli raporton nga stadium “Air Albania” në prag të ndeshjes derbi mes Tiranës dhe Partizanit.