Tirana synon titullin, Halili: Parimi ynë është “të parët, të vetmit”

Publikuar më: 23/11/2022, ora 09:02

Tirana synon titullin, Halili: Parimi ynë është “të parët, të vetmit”

Publikuar më: 23/11/2022, ora 09:02

Goldi Halili, drejtoresha administrative e FK Tirana dhe kapiteni Visar Bekaj tregojnë për ecurinë e sezonit të kampionëve në fuqi të Tiranës.

Tirana synon titullin, Halili: Parimi ynë është “të parët, të vetmit”

Publikuar më: 23/11/2022, ora 09:02

Goldi Halili, drejtoresha administrative e FK Tirana dhe kapiteni Visar Bekaj tregojnë për ecurinë e sezonit të kampionëve në fuqi të Tiranës.