“Tirana Tech Open”, novacion dhe krijimtari në teknologji – A2

“Tirana Tech Open”, novacion dhe krijimtari në teknologji

Menaxheri i projektit Albi Greva tregon në Dita Jonë risitë që sjell organizimi multidimensional në fushën e teknologjisë dhe inovacionit