Tiranë-Durrës, punime për shmangien e përmbytjeve – A2

Tiranë-Durrës, punime për shmangien e përmbytjeve

Pas bllokimit të qarkullimit, në segmentin Tiranë-Qafë Kashar kanë nisur punimet për ndërtimin e dy tombinove. Përmes kësaj ndërhyrjeje pritet të evitohen situata si ajo e nëntorit 2017, kur shirat shkaktuan përmbytje në autostradë dhe shkaktuan dëme të konsiderueshme.

  • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama mban fjalën në Kongresin e Partisë Socialiste
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Detyra jonë e parë, të marrim 800 000 vota për mandatin e tretë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Mandati i tretë na duhet për të çuar vendin në nivel tjetër
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Falë nesh, Shqipëria është e respektuar nga lidershipi evropian
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Nga 1 janari, paga minimale do të jetë 30 000 lekë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Njerëzit nuk e ngatërrojnë Skënderbeun me besëlidhësit e rinj