“Tjetër herë vajzë”, ekspozita sensibilizuese për të vlerësuar më shumë gratë dhe vajzat

Publikuar më: 7/12/2022, ora 16:34

“Tjetër herë vajzë”, ekspozita sensibilizuese për të vlerësuar më shumë gratë dhe vajzat

Publikuar më: 7/12/2022, ora 16:34

Arti ka thënë fjalën e vet. Mbi aspiratat e vajzave dhe familjeve, si edhe dashurinë që rrethon vajzat në familjet shqiptare, duke kujtuar dhe vlerësuar çdo përpjekje për t’i dhënë fund stigmave që dhunojnë apo vrasin vajzat.

“Tjetër herë vajzë”, ekspozita sensibilizuese për të vlerësuar më shumë gratë dhe vajzat

Publikuar më: 7/12/2022, ora 16:34

Arti ka thënë fjalën e vet. Mbi aspiratat e vajzave dhe familjeve, si edhe dashurinë që rrethon vajzat në familjet shqiptare, duke kujtuar dhe vlerësuar çdo përpjekje për t’i dhënë fund stigmave që dhunojnë apo vrasin vajzat.