Tjetër incident i rëndë në futbollin shqiptar, goditet autobusi i Pogradecit, përleshje edhe në fushë

Publikuar më: 26/2/2023, ora 17:11

Tjetër incident i rëndë në futbollin shqiptar, goditet autobusi i Pogradecit, përleshje edhe në fushë

Publikuar më: 26/2/2023, ora 17:11

Një tjetër incident i rëndë është regjistruar pas përballjes mes Elbasanit dhe Pogradecit, ku autobusi i lojtarëve të kësaj të fundit është goditur me një send të fortë, duke i thyer xhamin. Ndeshja e cila përfundoi 1-1 pati përplasje të forta që në fillimet e saj. Ndërsa liqenorët kanë arritur të marrin barazimin edhe pse luajtën me 9 lojtarë, për shkak se dy prej tyre dolën me karton të kuq.

Tjetër incident i rëndë në futbollin shqiptar, goditet autobusi i Pogradecit, përleshje edhe në fushë

Publikuar më: 26/2/2023, ora 17:11

Një tjetër incident i rëndë është regjistruar pas përballjes mes Elbasanit dhe Pogradecit, ku autobusi i lojtarëve të kësaj të fundit është goditur me një send të fortë, duke i thyer xhamin. Ndeshja e cila përfundoi 1-1 pati përplasje të forta që në fillimet e saj. Ndërsa liqenorët kanë arritur të marrin barazimin edhe pse luajtën me 9 lojtarë, për shkak se dy prej tyre dolën me karton të kuq.