Tjetër natë trazirash në Shkup, protestuesit sulmojnë policinë, 47 efektivë të plagosur

Publikuar më: 6/7/2022, ora 12:43

Tjetër natë trazirash në Shkup, protestuesit sulmojnë policinë, 47 efektivë të plagosur

Publikuar më: 6/7/2022, ora 12:43

Një tjetër natë trazirash në Shkup. Protesta kundër propozimit francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë përshkallëzoi sërish në dhunë, me manifestuesit që sulmuan policinë me sende të forta dhe dëmtuan fasadat e godinave të qeverisë, Kuvendit e Ministrisë së Jashtme. 47 policë mbeten të plagosur, ndërsa 11 vetë u vunë në pranga.

Tjetër natë trazirash në Shkup, protestuesit sulmojnë policinë, 47 efektivë të plagosur

Publikuar më: 6/7/2022, ora 12:43

Një tjetër natë trazirash në Shkup. Protesta kundër propozimit francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë përshkallëzoi sërish në dhunë, me manifestuesit që sulmuan policinë me sende të forta dhe dëmtuan fasadat e godinave të qeverisë, Kuvendit e Ministrisë së Jashtme. 47 policë mbeten të plagosur, ndërsa 11 vetë u vunë në pranga.