Tjetër padi në SPAK ndaj Ilir Metës

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:56

Tjetër padi në SPAK ndaj Ilir Metës

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:56

Avokati Idajet Beqiri ka depozituar një kallëzim penal në SPAK ndaj Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit, për disa vepra penale mes të cilave “korrupsion”, “pastrim parash” dhe “fshehje të pasurisë”.

Tjetër padi në SPAK ndaj Ilir Metës

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:56

Avokati Idajet Beqiri ka depozituar një kallëzim penal në SPAK ndaj Ilir Metës dhe Monika Kryemadhit, për disa vepra penale mes të cilave “korrupsion”, “pastrim parash” dhe “fshehje të pasurisë”.