Tjetër vatër zjarri në Durrës, era favorizon flakët

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:32

Tjetër vatër zjarri në Durrës, era favorizon flakët

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:32

Një tjetër vatër zjarri është shfaqur ditën e sotme në rrethinat e Durrësit. Këtë herë në bimësi dhe shkurre në kodrinat e Shën Pjetrit (Gjiri Lalëzit), duke dëmtuar të mbjellat.

Tjetër vatër zjarri në Durrës, era favorizon flakët

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:32

Një tjetër vatër zjarri është shfaqur ditën e sotme në rrethinat e Durrësit. Këtë herë në bimësi dhe shkurre në kodrinat e Shën Pjetrit (Gjiri Lalëzit), duke dëmtuar të mbjellat.