Tjetërsimi i tokave në bregdet, prokuroria zbulon skemën e 2 drejtorëve

Publikuar më: 19/10/2021, ora 14:30

Tjetërsimi i tokave në bregdet, prokuroria zbulon skemën e 2 drejtorëve

Publikuar më: 19/10/2021, ora 14:30

Skema e vjedhjes dhe e tjetërsimit të pronave shtet në bregdetin e Himarës dhe Dhërmiut, gjatë viteve 2019-2021, nuk është bërë nga askush tjetër përveç se nga titullarët e institucioneve lokale të Vlorës, të cilët kishin për detyrë të zbatonin ligjin dhe të mbronin pronarët e vërtetë.

Tjetërsimi i tokave në bregdet, prokuroria zbulon skemën e 2 drejtorëve

Publikuar më: 19/10/2021, ora 14:30

Skema e vjedhjes dhe e tjetërsimit të pronave shtet në bregdetin e Himarës dhe Dhërmiut, gjatë viteve 2019-2021, nuk është bërë nga askush tjetër përveç se nga titullarët e institucioneve lokale të Vlorës, të cilët kishin për detyrë të zbatonin ligjin dhe të mbronin pronarët e vërtetë.