Tkurren depozitat dhe kreditë. Kush e rriti ekonominë? – A2

Tkurren depozitat dhe kreditë. Kush e rriti ekonominë?

Shqiptarët kanë pasur më pak para gjatë vitit 2018. Në këtë përfundim arrihet, nëse analizohen të dhënat e Bankës së Shqipërisë. Depozitat pësuan rënie, stoku i parasë gjithashtu, ndërkohë që nga e njëjta tendencë u karakterizuan edhe kreditë. Tre tregues të rëndësishëm në tkurrje, që ngrenë pikëpyetje se kush e rriti ekonominë, të pretenduar nga qeveria mbi 4%.

Shkarkoni aplikacionin e A2