Tkurren eksportet dhe importet, shkak, zhvlerësimi i euros dhe rënia e konsumit nga qytetarët

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:36

Tkurren eksportet dhe importet, shkak, zhvlerësimi i euros dhe rënia e konsumit nga qytetarët

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:36

Eksportet e mallrave shqiptare vijuan ecurinë tkurrëse 6-mujore edhe gjatë gushtit. Kjo kryesisht si pasojë e zhvlerësimit të euros. Nga ana tjetër edhe importet po vijojnë rënien duke sinjalizuar për rënie edhe më tej të konsumit vendas.

Tkurren eksportet dhe importet, shkak, zhvlerësimi i euros dhe rënia e konsumit nga qytetarët

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:36

Eksportet e mallrave shqiptare vijuan ecurinë tkurrëse 6-mujore edhe gjatë gushtit. Kjo kryesisht si pasojë e zhvlerësimit të euros. Nga ana tjetër edhe importet po vijojnë rënien duke sinjalizuar për rënie edhe më tej të konsumit vendas.