Tkurret ekonomia britanike, rritje rekord e normës së interesit, recesioni më i gjatë në histori

Publikuar më: 3/11/2022, ora 16:24

Tkurret ekonomia britanike, rritje rekord e normës së interesit, recesioni më i gjatë në histori

Publikuar më: 3/11/2022, ora 16:24

Banka Qendrore e Britanisë së Madhe paralajmëroi se vendi përballej me recesionin më të gjatë në histori, dhe rriti normat e interesit në vlerën më të lartë në 33 vjet. Sipas parashikimeve vendi ka hyrë në një periudhe tejet sfiduese të rënies ekonomike që do të zgjasë dy vjet.

Tkurret ekonomia britanike, rritje rekord e normës së interesit, recesioni më i gjatë në histori

Publikuar më: 3/11/2022, ora 16:24

Banka Qendrore e Britanisë së Madhe paralajmëroi se vendi përballej me recesionin më të gjatë në histori, dhe rriti normat e interesit në vlerën më të lartë në 33 vjet. Sipas parashikimeve vendi ka hyrë në një periudhe tejet sfiduese të rënies ekonomike që do të zgjasë dy vjet.