Tkurrja e numrit të nxënësve, drejtoritë arsimore po përshtatin mësuesit dhe shkollat

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:31

Tkurrja e numrit të nxënësve, drejtoritë arsimore po përshtatin mësuesit dhe shkollat

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:31

Drejtuesit e zyrave arsimore në vend, kanë nisur riplanifikimin e mësuesve dhe shkollave si pasojë e tkurrjes së numrit të nxënësve në arsimin parauniversitar. Në qarqet e Durrësit dhe Korçës tkurrja e nxënësve përllogaritet në disa qindra krahasuar me një vit më parë.

Tkurrja e numrit të nxënësve, drejtoritë arsimore po përshtatin mësuesit dhe shkollat

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:31

Drejtuesit e zyrave arsimore në vend, kanë nisur riplanifikimin e mësuesve dhe shkollave si pasojë e tkurrjes së numrit të nxënësve në arsimin parauniversitar. Në qarqet e Durrësit dhe Korçës tkurrja e nxënësve përllogaritet në disa qindra krahasuar me një vit më parë.