Tmerri në Buçimas, fqinjët e viktimës tregojnë detaje dhe si e njohin ata autorin

Ngjarja e tmerrshme që tronditi opinionin, jo vetëm në Pogradec, por kudo, duket se ka edhe një të shkuar ndryshe.

Fqinjët e autorit dhe të viktimës, fare pranë shtëpisë së tyre, tregojnë çastet si e kanë përjetuar ata momentin kur djali bëri aktin e tmerrshëm ndaj nënës së tij.