Tonelata me mbetje në Shkodër, pas përmbytjes vjen emergjenca e ndotjes

Pas tërheqjes së ujit në zonën e Nënshkodrës së përmbytur, tonelata mbeturinash urbane, organike dhe jo vetëm, kanë pushtuar sipërfaqen e tokës. Për specialistët e mjedisit, situata është alarmante dhe duhet ndërhyrje urgjente.