Tonsiliti kronik dhe infeksioni i bajameve

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:29

Tonsiliti kronik dhe infeksioni i bajameve

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:29

E ftuar në Dita Jonë kirurgia e ORL, Albana Çuko për të dhënë disa këshilla për stinën e verës