Topollaj për opinionin e “Venecias”: Të paktën një çmenduri e tillë e një partie nuk do të përsëritet më

Fabian Topollaj nga “Bindja Demokratike” reagoi në “Debat” në lidhje me opinionin e Komisionit të Venecias për zgjedhjet lokale ku opozita nuk mori pjesë dhe që kërkonte përsëritjen e tyre.