Toptani Shoping Center, dy ditë aktivitete edukative dhe argëtuese për festën e fëmijëve

Festa e fëmijëve mblodhi një numër të madh vogëlushësh në qendrën tregtare Toptani… Përgjatë 2 ditëve, në 1 dhe 2 qershor, organizatorët kishin përgatitur disa aktivitete kulturore, edukative dhe argëtuese për të vegjlit.